در پی افشا شدن اطلاعاتی مبنی بر اینکه دو سوم کسانی که بالاترین دریافتی ها را از بی بی سی داشته اند، مردان بوده است. استعفای بانو گارسی تازه ترین شوک به خبرگزاری بی بی سی به شمار می رود.
وی با انتشار بیانیهای در وبگاه شخصی اش تاکید کرد: دیگر نمی توانم در سطح عالی و بالا به این شغل ادامه دهم و در عین حال با مدیران و روسای بی بی سی بر سر کیفیت دستمزدها بجنگم.
وی تصریح کرد: متوجه شده ام که 2 سردبیر از 4 سردبیر بین المللی بی بی سی که هر دو مرد هستند، حداقل 50 درصد دریافتی بیشتری نسبت به همکاران زن خود دارند. من برای خودم درخواست پول و دریافتی بیشتری ندارم بلکه تنها خواستار آن هستم که بی بی سی قوانین بریتانیا در پرداخت برابر دستمزد به زنان و مردان را رعایت کند.
وی افزود: من همچنان در بی بی سی می مانم ولی به سمت پیشین خودم یعنی در اتاق خبر تلویزیون باز می گردم. بی بی سی باید به این مشکل اذعان کند، بابت آن عذرخواهی کرده و یک ساختار شفاف، عادلانه و برابر برای پرداخت دستمزدها پایه گذاری کند.
این در حالیست، که سخنگوی بی بی سی امروز دوشنبه بر تعهد خود برای پرداخت حقوق و دستمزد برابر تاکید کرده و گفته است که بی بی سی به زودی گزارشی را درباره پرداخت حقوق کارکنانش منتشر خواهد کرد.
در همین حال، ولی گارسی که 4 سال سردبیر بی بی سی در چین بوده است، در ادامه تاکید کرد: کارکنان زن بی بی سی صبر و تحمل خود را نسبت به سیاست های تبعیض آمیز مدیران و روسای این سرویس خبری از دست داده اند و مدیران و روسای بی بی سی حاضر نیستند تا اشتباهات خود را در این زمینه قبول کنند.
وی افزود: کسانی که نسبت به این وضعیت اعتراض کرده اند، از سوی مدیران بی بی سی به اخراج از کار تهدید می شوند.
یادآوری می کنیم، که پیش از این چند کارمند بی بی سی به سوء استفاده جنسی نیز متهم شده بودند. و همچنان با تغییر نام صفحه بی بی سی فارسی افغانستان به دری گویشوران پارسی دری زبان افغانستان این خبرگزاری را متهم به دامن زدن نفاق میان مردم افغانستان کرده بودند.